DECEMBER
delno oblačno
12 stopinj

up. ime: testni račun
geslo: defyinggravity

dobrodošli na forumu defying gravity, ki te bo popeljal v življenje študentov

na izmenjavah po svetu. tokrat smo se podali v glavno mesto italije,
rim.
če se nam želiš pridružiti se registriraj z imenom in priimkom
lika v
majhnih črkah, nato pa izpolni opisni obrazec.

na forumu trenutno poteka

shipwreck

dobrodošli na RPG forumu DEFYING
GRAVITY! forum vas popelje v žurersko
življenje študentov na izmenjavi, ki svoje
šolsko leto preživljajo v čudovitem Rimu.
čez celotno leto vas čakajo številne zabave,
potovanja in presenečenja, zato ne odlašuj
ter se čimprej pridruži ostalim!

sidebar in header so delo Terese, navigacija
in forumske slike pa so delo Elise. slike v
 temah so delo Elene in Patricie.  skin je
priredila Elise po predlogu megalomania
video oglasno sporočilo je naredila Elijah.
vsi opisi in sporočila so avtorsko delo članov
 in jih brez njihovega dovoljenja ni dovoljeno
kopirati na ostale forume!

julian's profile 5 5 6

You are not connected. Please login or register

Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down  Sporočilo [Stran 1 od 3]

1 julian's profile on Sob Feb 18, 2012 6:04 pm

julian de assis ferreira

4th year of theater studies
JULIAN (ELIANDRO) DE ASSIS FERREIRA
if u wanna be together, you have to-get-her first. XD

BASIC INFORMATION----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    NETWORKS:
    rio de janeiro, brazil
    new york, usa
    amsterdam, the netherlands
    rome, italy
    SEX: male
    BIRTHDAY: 1st of April
    HOMETOWN: rio de janeiro, brazil
    RELATIONSHIP STATUS: single
    INTERESTED IN: women
    LOOKING FOR: friendship

PERSONAL INFORMATION------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FAVORITE TV SHOWS:
    prison break, heroes, house m.d, lost,..
    FAVORITE MOVIES
    harry poter, inception, the social network, the king's speech, soul surfer, blue crush, premonition, red eye,..

CONTACT INFORMATION------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EMAIL: julian.de-assis-ferreira@gmail.com

GROUPS------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Member Of:
    Referee, may i ask you something.. ARE YOU BLIND?!, Sunny weather, if you think you're ugly then why do you take so many pictures of yourself., Why is the rum gone?, I admit... I really love the moment when I can say: I TOLD YOU SO! =D, sitting in an exam & looking round thinking "fuck, when did we learn this?", smiling when you remember a nice memory <3, OMG guess what, I DONT CARE, anyone noticed that "studying" is like "student" and "dying" put together?
    and 186 others

PHOTOS OF JULIAN------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
264 photos | view comments 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next

WRITE ON MY WALL
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Koda:

[list]ONE 100x100 ICON
[size=10][b][color=#3b5998]FIRST LAST[/color] wrote[/b]:[list=1]
message here[/size]
[/list]
[/list]

POST A PICTURE
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Koda:

[list][color=#3b5998][size=10][b]FIRST LAST[/b][/color][b] tagged you in an album[/b]
image/images here
IN THIS PHOTO:[color=#3b5998]First Last, First Last, etc[/color][/size]
[/list]

2 Re: julian's profile on Ned Feb 19, 2012 3:47 pm

julian de assis ferreira

julian de assis ferreira was tagged in a photo

in this picture:
    julian de assis ferreira

3 Re: julian's profile on Pon Feb 20, 2012 12:39 pm

elena roemer

4th year of archeology
4th year of archeology

ELENA ROEMER wrote:

well done julian (:
      prideš v rim in se niti ne spomniš name *elenaiscrying* kaj šele, da mi poveš svoje plane :3
      mar te moram res čisto presenečeno ponovno srečati tako kot sem te v amsterdamu ?
      xoxo, elena

4 Re: julian's profile on Pon Feb 20, 2012 3:16 pm

elena roemer

4th year of archeology
4th year of archeology

ELENA ROEMER wrote:

recimo temu, da sem sprejela svojo usodo in ne glede na vse prišla sem ter upala na boljši začetek hah (: in ja sedaj sem tu ponovno pripravljena da ti težim celotne dneve i was missing you :3 oh saj vem da bi me vrgel in nekako sem vesela, da ni tako haha ;D sicer pa ne nisem jezna, nate ne morem biti in saj veš da hitro odpuščam ljudem- baje moja slabost toda zate je to prednost (: kar je bilo je bilo in nihče ni popoln. pa tudi jaz ne eh ;D

5 Re: julian's profile on Pon Feb 20, 2012 4:12 pm

teresa accardo

2nd year of art history
2nd year of art history
    TERESA ACCARDO tagged you in an album

IN THIS PHOTO:julian de assis ferreira, teresa accardo
    COMMENT: remember this? :3 v riu, nekaj dni po tistem, ko sva se spoznala. ko v resnici še nisem vedela kakšen odbitek si hh. you know i adore you :*

Poglej uporabnikov profil http://lostin-amstedam.tumblr.com/

6 Re: julian's profile on Pon Feb 20, 2012 4:55 pm

teresa accardo

2nd year of art history
2nd year of art history

TERESA ACCARDO wrote:

oh really? haha nisem vedela, da imaš to tudi XD ja odbidek, prizadetek, or just simply legend (: ampak veš kaj nemislim ti zviševati ega ker ga imaš že tako prevelikega (: so just stay at the ground man! :] haha

7 Re: julian's profile on Pon Feb 20, 2012 5:03 pm

elena roemer

4th year of archeology
4th year of archeology

ELENA ROEMER wrote:

well kaj pa vem (: recimo, da je novica da si ti tukaj ena izmed tistih boljših heh (: ti spet piham na dušo kot včasih oh god :3 iiin ja saj res get drunk and be happy to je to (: in ni cheesy ampak je...no ja je cheesy but i like to hear that Razz you are the best of the best julian ( poglej naučila sem se, da ti ne smem klicati julči ). neee prosim no hah poletje je bilo čist crazy zame in vem da en bo normalne fotografije in dobro veš da se ti bom maščevala. <3

8 Re: julian's profile on Pon Feb 20, 2012 5:20 pm

teresa accardo

2nd year of art history
2nd year of art history

TERESA ACCARDO wrote:

ti? na tleh? hahah daj prosim, pazi, da me ne pobere še predno te sploh vidim :] sicer pa ja, če si ti na tleh potem smo vsi ostali nekej pri nafti spodaj ;D horsing around hahaha win! :] drugače pa you know what - nebom se za teboj drla prizadetek ali kaj podobnega, zame si še vedno old jules ^^ suck a swetiepie you know hahha :]

9 Re: julian's profile on Pon Feb 20, 2012 7:12 pm

elena roemer

4th year of archeology
4th year of archeology

ELENA ROEMER wrote:

zvenim, kajne ? well that sucks. (: i know but happyhappy panda it`s a little bit sad in dvomim da je ravno tvoj zid dovolj privaten, da bi ti karkoli razlagala hah ;D ne saj julči ti je kar sedlo toda recimo temu, da sem se naveličala tvojega nerganja in mrščenja včasih, ko te je kdo tako poklical. in i know i miss them too, nekako je čudno biti na izmenjavi in dejansko ne imeti moje svetlolaske ob sebi pa lona, da ne omenjam petra but i have you know - saj si dovolj nor za vse tri skupaj haha Wink sicer pa kompliment s strani juliana ? woow kaj se je zgodilo s teboj dragec ? Razz ne resno resen si ? dobro vdam se in naj me koklja brcne toda s teboj je resno narobe haha (:

10 Re: julian's profile on Sre Feb 22, 2012 10:59 pm

noemi accardo

2nd year of theater studies and film direction

noemi accardo commented on julian de assis ferreira's video:

keeer... sem za razliko od tebe prijazna oseba, sicer je pa tole moj dedek. ;D in nekako je mojim staršem uspelo, da so me vzgojili v prijazno osebo, ki tu in tam konec koncev obišče tudi stare starše. poleg tega pa ti zadnje čase posvečam še preveč svojega sragocenega časa, tako da šššt! ^^

Poglej uporabnikov profil

11 Re: julian's profile on Čet Feb 23, 2012 12:14 am

noemi accardo

mnjah, pravzaprav znaš biti občasno prav zverinski, saj veš kaj mislim. ^^ in kolikor vem te vabim ven iz zgolj in edino enega razloga - ker bi naj vadila tisto prekleto besedilo, za katerega se mi, mimogrede, zdi, da ga je vedno veš. ;P sicer pa, ti je že kdo omenil, da ta angel face pri tebi nekako... ne deluje? vsak ki te vsaj malo pozna ve, da ta maska ne bo zdržala prav dolgo. (:

12 Re: julian's profile on Čet Feb 23, 2012 2:27 pm

noemi accardo

mogoče zato, ker ljudi spominjaš na vse te čudne zadeve, ki jih igraš? samo predlog. ;P in ja, glede tega se ne bi ravno strinjala, ampak te bom pustila v tvojem prepričanju. ^^ in na meni vsekakor ne deluje, tako da je moje prepričanje v tvoje sposobnosti pravkar halo upadlo. Razz and about those skills - you just think i don't have them, cause i don't waste it on you. ;D yeah, you wish. xD

13 Re: julian's profile on Čet Feb 23, 2012 6:37 pm

noemi accardo

noemi accardo tagged you in a photo

IN THIS PHOTO:julian de assis ferreira
    COMMENT: pravzaprav mi po ogledu te slike ni najbolj jasno, na kaj točno spominjaš - ampak na zver vsekakor ne. edino, kar mi pade na pamet je kaka različica aladina, ampak nekako nisem najbolj prepričana. ;P sicer pa, kot verjetno že veš niti slučajno ne bom tiho - bom pa odslej spammala pod svojo fotografijo. ;D in od kje za vraga si našel 'mala'?

14 Re: julian's profile on Čet Feb 23, 2012 7:11 pm

noemi accardo

noemi accardo commented on her photo:

uncle google helped me. ;D in verjemu, tudi jaz kdaj prakticiram kaj takega, ampak se ponavadi ne nastavljam fotoaparatom. ;P naah, it's not funny if i talk to myself. -.- poleg tega pa nekako ne verjamem, da boš dolgo zdržal brez komentarja. xD vsekakor boljše od mama!

15 Re: julian's profile on Čet Feb 23, 2012 9:04 pm

elena roemer

4th year of archeology
4th year of archeology
    ELENA ROEMER tagged you in an album italy tour (:

IN THIS PHOTO: julian de assis ferrera
    COMMENT: ah enkrat se boš že naučil, da če vzameš moj telefon in se slikaš z njim te slike pristanejo na tvojem profilu- sicer pa moram priznati, da je najin mali pohod po rimu bil precej zabaven (:

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 3]

Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next